Amandelstaaf (mini)

Ingrediënten

Roomboterbladerdeeg
25 gram amandelspijs per staafje
1 ei
geconfijte vruchtjes
halve amandelen

Bereiding

Vermeng de amandelspijs met losgeklopt ei tot dit goed rolbaar is. Maak een rolletje amandelspijs van 10 cm lang en leg deze op het plakje bladerdeeg. Rol het bladerdeeg op en druk de zijkanten dicht.

 

Leg de staafjes met de sluiting naar beneden op de bakplaat met bakpapier. Bestrijk de staafjes met losgeklopt ei. Leg op elk staafje 2 halve geconfijte vruchtjes en 2 halve amandelen.

 

Bak ze volgens de verpakking van het bladerdeeg.

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken