Chocolade Hulstblaadjes

Ingrediënten

Hulstblaadjes
Chocolade reep
Klop slagroom

Bereiding

Maak de reep chocolade warm in een pannetje die in een ander pan met water hangt. In de tussentijd de hulstblaadjes schoon maken.

Als de chocolade gesmolten is de hulst blaadjes met de vloeibare chocolade insmeren. Zet deze in de koelkast om af te koelen. Als de chocolade hard geworden is, haalt u de hulstblaadjes uit de koeling.

Haal het chocolade laagje van het hulst blaadje af en voor het serveren nog even versieren met een toefje slagroom.

Accepteer eerst cookies

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken